PRAVNE NAPOMENE

Fotografije su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu proizvoda. Ime, logotip i znak Primat RD zaštićen je od strane Primat RD d.o.o. te se kao takav ne smije koristiti bez dopuštenja. Copyright © Primat RD d.o.o. Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Svako korištenje www.podizni-stolovi.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka poduzeća Primat-RD.

Primat-RD će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.podizni-stolovi.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Primat-RD neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.podizni-stolovi.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Primat-RD nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Primat-RD nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije. Primat-RD zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Primat-RD poštuje privatnost posjetitelja na naše online stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Svaka promjena u politici privatnosti Primat-RD bit će objavljena na ovoj web stranici

Sav sadržaj stranica www.podizni-stolovi.hr, kao što je tekst, grafika, logotipi, ikone, slike, digitalni downloadi, video klipovi, audio klipovi, podatci, te software, vlasništvo je tvrtke Primat RD d.o.o. ili njezinih dobavljača/proizvođača sadržaja te je kao takav zaštićen međunarodnim zakonima i zakonima Republike Hrvatske. Sav software korišten na ovim stranicama vlasništvo je tvrtke Primat RD d.o.o. ili njezinih dobavljača/proizvođača softwarea i zaštićen je međunarodnim i zakonima Republike Hrvatske. Sadržaj objavljen na ovoj web stranici smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se on ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka poduzeća Primat RD ili njezinih dobavljača/proizvođača sadržaja.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti, gdje možete mijenjati postavke kolačića. Označavanjem polja prihvaćam dajete privolu za korištenje kolačića. Označavanjem polja ne prihvaćam ne prihvaćate kolačiće, pa Vam pojedine mogućnosti ove stranice neće biti dostupne.