Podizni stol eUP

0.00 kn

Naša tijela nisu „dizajnirana“ kako bismo sjedili cijeli dan i zato je iznimno važno da promijenite povremeno svoju poziciju za vrijeme rada.

Uz pomoć eUP podiznih stolova postoji zdraviji način da provedete svoj radni dan već uz mogućnost promijene njegove visine kada god poželite.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Opis

Model eUP2 je jednostavan odgovor za one koji traže proizvod sa osnovnim opcijama i funkcijama, a posjeduje upravljačku ploču s tipkama za „gore“ i „dolje“. Model eUP3 s električnim podešavanjem visine i GS sigurnosnim certifikatom, zahvaljujući svojoj univerzalnoj konstrukciji uklopit će se u svaki uredski prostor, a na upravljačkoj ploči posjeduje monitor s komponentama za upravljanje i funkciju memorije.

Model eUP3 moguće je povezati s drugim eUP3 stolom što omogućuje učinkovit rad i jednostavnu komunikaciju između timova.

Na sve modele moguće je postaviti pregradni panel kao i medijske priključke, a sve ploče stola napravljene su od iverice obložene melaminom.

Zahvaljujući teleskopskom okviru, moguće je odabrati pravu širinu stola i prilagoditi veličinu stola svojim potrebama.

Elektricno-podesivi-radni-stol-po-visini-eUp

Dizajnirajući novi ured s eUP stolovima možete odabrati odgovarajuću veličinu stola, što olakšava uređenje bilo kojeg radnog mjesta.

Stolovi eUP posjeduju funkciju protiv sudara dostupnu kao standard – kada pokretni dio stola udari u prepreku, funkcija detektira nagib ploče stola, uslijed čega se ploča stola zaustavlja i vraća u siguran položaj, a široka paleta boja omogućit će vam da odaberete boju stola koja odražava vaš karakter ili status.

Ploča stola kod modela eUP2 može biti od 19 mm ili 25 mm, podesiva u rasponu od 69,4 -120 cm, dok je moguća dubina od 70-80 cm dostupna sa širinama od 120,140 ili 160 cm.

Kod modela eUP3 ploča stola također može biti od 19 mm ili 25 mm, podesiva u rasponu od 61,4 – 127 cm, dok je moguća dubina od 80 cm dostupna sa širinama od 120, 140, 160 i 180 cm, a dubina od 90 cm dostupna je sa širinama od 120, 140 i 160 cm.

pregradni paneli za podizne stolove
PREGRADNI PANELI
PRIKLJUČAK NA PODIZNOM STOLU
PRIKLJUČCI
Go to Top