Home/Shop/Nowy Styl, Podizni stolovi/Podizni stol eModel 2.0

Podizni stol eModel 2.0

0.00 kn

Mogućnost promjene radne pozicije, iz sjedeće u stojeću ima pozitivan utjecaj na naše zdravlje te posljedično povećava našu produktivnost i udobnost na poslu.

Podizni stol eModel 2.0 dopušta vam izvođenje svakodnevnih radnji u sjedećem ili stojećem položaju rasterećujući mišiće kralježnice i vrata, nudeći izbor različitih ploča stola u nekoliko oblika te širok raspon dimenzija.

Upravljačka ploča dolazi s tipkama „gore“ i „dolje“ za podešavanje visine stola ili s monitorom i memorijskom funkcijom. Raspon podesivosti visine stola kreće se između 650-1300 mm, a u standardu ima ugrađenu funkciju protiv sudara – kada pokretni dio stola naiđe na prepreku, ploča se zaustavlja i vraća u siguran položaj.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Opis

Podizni stol eModel 2.0 moguće je povezati s drugim eModel podiznim stolom, čime se stvara mogućnost da ostanete u kontaktu s kolegama, a da opet imate svoj prostor koji će vam pružiti udobnost i omogućiti vam da samostalno obavljate zadatke. Stolovi mogu biti opremljeni pregradnim panelom, držačem monitora te vodoravnim ili okomitim kabelskim kanalom.

Go to Top