Home/Shop/Nowy Styl, Podizni stolovi/Električni podizni stol eModel 2.0 Mini

Električni podizni stol eModel 2.0 Mini

0.00 kn

Bilo da radite u uredu ili od doma, zahvaljujući električnom podešavanju visine podizni stol eModel 2.0 MINI uspješno će odgovoriti svakom zadatku, istodobno brinući o vašem zdravlju te osiguravajući vam udobnost rada. Nudi mnogobrojne funkcije u malom obliku, a jednostavan dizajn i sama mobilnost stola omogućuju brzo prilagođavanje ne samo stilu rada, već i samom prostoru.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Opis

eModel 2.0 Mini dostupan je u pravokutnom obliku ili zaobljenih stranica u radijusu od 50 mm dok je fiksna ploča stola izrađena od iverice s melaminskim premazom (MFC), debljine 18 mm sa rubovima od 2 mm obrađenih ABS trakom. MiniBatt FR80 bežični punjač dostupan je kao dodatna opcija.

Jednostruke trosegmentne kutne ploče izrađene su od čeličnog profila – a dostupne dimenzije su: 70 × 70 mm, 65 × 65 mm, 60 × 60 mm. Ploča je opremljena pogonom povezanim s kontrolnom kutijom dok su dostupne vrsta napajanja europsko (EU), britansko (GB) i švicarsko (CH).

Upravljačke ploče za podešavanje visine mogu biti tipka za gore i dolje u standardu te upravljačka ploča s zaslonom i funkcijom memorije (za 4 položaja), kao opcija.

eModel 2.0 Mini ima i funkciju protiv sudara (s vanjskim žiro senzorom) – dok pokretni dio stola (vrha stola) pogađa prepreku, ploča stola se zaustavlja i vraća u siguran položaj. Funkcija dostupna kao standard.

Vrste nogica:

– EM4 (rubovi zaobljeni na 90 °, bez plastične kapice), protuklizne noge za niveliranje stola, niveliranje u rasponu od 10 mm – kao standard ili s četiri kotača Ø 75 mm, od toga dva opremljena kočnicama, dostupno kao opcija

– EM5 (s automatskim prekidačem na strani korisnika), protuklizne noge za niveliranje stola, niveliranje u rasponu od 2 mm.

Mogućnosti završne obrade: premazano bijelim prahom u aluminij bijeloj (RAL 9006), jet crnoj (RAL 9005) ili čistoj bijeloj (RAL 9010).

Go to Top